Zonnepanelen op een plat dak in Hemiksem, Antwerpen

  • Home
  • Projects
  • Zonnepanelen op een plat dak in Hemiksem, Antwerpen

Zonnepanelen op een plat dak in Hemiksem, Antwerpen

Op zoek naar een betrouwbare installateur van zonnepanelen in Hemiksem?
Zonnepanelen en omvormer in Hemiksem

15 zonnepanelen op een plat dak in Hemiksem, Antwerpen

Energea Solutions plaatste 15 zonnepanelen van het merk Trina Solar op een plat dak, gekoppeld aan een Huawei hybride omvormer.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw zonne-installatie in Hemiksem?  Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Zonnepanelen: Trina Solar Vertex S Full Black
Omvormer: Huawei
Type dak: Plat dak 

Uw investering op afbetaling? 

Betaal een maandelijks bedrag gelijk aan uw huidige energiefactuur. Zo vermijd je grote investeringskosten en geniet je toch al van zonne-energie!

De Trina Solar Vertex all black zonnepanelen zijn de nieuwste generatie zwarte zonnepanelen met een opvallend hoog vermogen. Dankzij het zwarte frame, de zwarte backsheet en de speciaal geselecteerde zonnecellen met extra behandeling hebben deze panelen een prachtige, uniform zwarte uitstraling.Trina Solar biedt 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire opbrengstgarantie tot 84,8% op de Trina Solar Vertex all black zonnepanelen.

De Huawei SUN2000L-2KTL-L1 is een hybride omvormer met een uitgangsvermogen van 2000W. Dit type omvormer heeft een maximale Europese efficiëntie van 96,7%, wat resulteert in hoge opbrengsten. Bovendien bieden deze nieuwe omvormers verbeterde monitoring en zijn ze compatibel met de nieuwe power optimizers van Huawei.

Zonnepanelen Antwerpen

Wij zijn actief in regio Hemiksem & heel Vlaanderen!

Op zoek naar een betrouwbare en professionele zonnepanelen installateur? We helpen u graag om te besparen op uw energierekening.

Vraag vandaag nog uw gratis simulatie en offerte aan!