70 panelen in Antwerpen (VME)

VME-Installatie

70 panelen in Antwerpen (VME)

Op zoek naar een betrouwbare installateur in Antwerpen?
Zonnepanelen en omvormer in Antwerpen

70 panelen voor een VME in Antwerpen

Energea Solutions plaatste 70 zonnepanelen van het merk Trina Solar, gekoppeld aan een industriële omvormer om al deze zonne-energie om te zetten in bruikbare stroom.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw zonne-installatie in Antwerpen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Zonnepanelen: Trina Solar Vertex S
Omvormer: SMA Sunny Tripower
Batterij: Geen
Type dak: Plat dak

Uw investering op afbetaling? 

Betaal een maandelijks bedrag gelijk aan uw huidige energiefactuur. Zo vermijd je grote investeringskosten en geniet je toch al van zonne-energie!

Wat maakt een installatie voor een VME zo speciaal?

Een Vereniging van Mede-Eigenaars (VME) is een organisatie die wordt gevormd door eigenaars van appartementen of units in een gemeenschappelijk gebouw. Het doel van een VME is het beheren en onderhouden van gemeenschappelijke delen, zoals het dak, waar zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden.

Het is een hele uitdaging om een installatie te plaatsen voor een VME vanwege verschillende redenen:

  1. Complex besluitvormingsproces: Aangezien een VME uit meerdere eigenaars bestaat, vereist het nemen van beslissingen over de installatie van zonnepanelen een consensus onder de eigenaars. Dit proces kan tijdrovend en uitdagend zijn, omdat eigenaars verschillende meningen en belangen hebben.

  2. Technische beperkingen en aanpassingen: Het installeren van zonnepanelen op een gemeenschappelijk gebouw kan technische uitdagingen met zich meebrengen. Het dak moet mogelijk worden geëvalueerd op zijn geschiktheid voor het dragen van de panelen en er moeten aanpassingen worden gedaan aan de elektrische infrastructuur om de zonne-energie correct te integreren.

  3. Financiële overwegingen en kostenverdeling: Het financieren van de zonnepanelen installatie en het verdelen van de kosten tussen de eigenaars kan een complexe kwestie zijn. Eigenaars moeten het eens worden over de financieringsmogelijkheden, zoals gezamenlijke investeringen of individuele bijdragen, en over hoe de opbrengsten en besparingen zullen worden verdeeld. Hiervoor is een zeer uitgebreide simulatie nodig met een complexe opbouw van de installatie.

Deze factoren maken het voor een zonnepanelen installateur uitdagend om een installatie te plaatsen voor een Vereniging van Mede-Eigenaars. Het vereist een nauwkeurige afstemming van technische, financiële en besluitvormingsaspecten om tot een succesvolle installatie te komen. Energea Solutions ging deze uitdaging met open armen aan, en met succes!

De Trina Solar Vertex all black 395W zonnepanelen zijn de nieuwste generatie zwarte zonnepanelen met een opvallend hoog vermogen. Dankzij het zwarte frame, de zwarte backsheet en de speciaal geselecteerde zonnecellen met extra behandeling hebben deze panelen een prachtige, uniform zwarte uitstraling.Trina Solar biedt 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire opbrengstgarantie tot 84,8% op de Trina Solar Vertex all black 390W zonnepanelen.

De SMA TRIPOWER 25000TL-30 omvormer is perfect voor jouw zonne-energiesysteem! Met een rendement van 98,3% zet deze omvormer zonne-energie efficiënt om in elektriciteit. Je kunt meer zonnepanelen aansluiten en de elektriciteit gelijkmatig verdelen over de verschillende fasen.

De omvormer heeft een hoog spanningsbereik tot 1000V, waardoor je flexibel bent bij het aansluiten van zonnepanelen en meer energie kunt opwekken. Met twee onafhankelijke trackers kun je het aantal zonnepanelen aanpassen aan jouw behoeften.

Geniet van de standaardgarantie van 5 jaar en monitor eenvoudig de prestaties op afstand met de BLUETOOTH/SPEEDWIRE-verbinding. Dankzij de OptiTrac technologie werkt de omvormer efficiënt onder verschillende omstandigheden, waardoor je het maximale rendement uit je zonnepanelen haalt.

Kortom, de SMA TRIPOWER 25000TL-30 omvormer biedt jou de mogelijkheid om op een efficiënte en betrouwbare manier zonne-energie te benutten. Haal het beste uit je zonnepanelen en draag bij aan duurzame energieopwekking met deze geweldige omvormer!

Zonnepanelen Antwerpen

Wij zijn actief in regio Edegem & heel Vlaanderen!

Op zoek naar een betrouwbare en professionele zonnepanelen installateur? We helpen u graag om te besparen op uw energierekening.

Vraag vandaag nog uw gratis simulatie en offerte aan!