Elektrische Boilers

Elektrische boiler met zonnepanelen

  • Home
  • Elektrische Boilers

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel je kan besparen op jouw energie factuur 

Elektrische Boilers bij Energea Solutions

Elektrische boilers zijn handige apparaten waarmee je het sanitaire water in huis verwarmt. Ze kunnen nagenoeg overal geïnstalleerd worden en zijn niet al te duur in aanschaf. Ook zijn ze heel interessant in combinatie met zonnepanelen.

Hoe werken elektrische boilers precies ?

Een elektrische boiler bestaat uit een geïsoleerd vat waarin een bepaalde hoeveelheid water kan worden opgeslagen. In het vat zit een elektrische warmtespiraal gemonteerd die het water tot een ingestelde temperatuur opwarmt.

Het water wordt door de boiler constant op temperatuur gehouden zodat je altijd kunt beschikken over warm water. Wel kan het zo zijn dat als je in één keer erg veel warm water gebruikt, de voorraad warm water in de boiler op is. De boiler heeft dan enige tijd nodig om het water weer op temperatuur te brengen. Bij het kiezen van een boiler is het dan ook van belang dat je de juiste capaciteit boiler kiest. Onze energie adviseurs helpen jou graag verder!

Waarom een elektrische boiler kiezen ?

Elektrische boilers beschikken tegenwoordig over een aanzienlijke populariteit. Deze populariteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar is het gevolg van de vele, interessante voordelen die er aan dit type van boilers verbonden zijn. Elektrische boilers kunnen bijvoorbeeld overal worden geïnstalleerd. Daarnaast kan er ook worden vastgesteld dat de aankoopprijs van deze handige apparaten doorgaans veel gunstiger uitvalt dan verwacht. Overweeg je ook het kopen van een elektrische boiler, maar wil je eerst nog even alle precieze voordelen ontdekken? Dan helpen onze energie adviseurs jou graag verder. Maak vandaag nog een afspraak!

Elektrische boiler met zonnepanelen

Elektrische boiler met zonnepanelen

Elektrische boilers in combinatie met zonnepanelen is de perfecte oplossing voor een duurzaam en efficiënt huishouden. Met zonnepanelen kan je jouw eigen energie opwekken en deze gebruiken om jouw elektrische boiler te laten werken. Hierdoor bespaar je niet alleen geld op jouw energierekening, maar ook nog eens op jouw waterverwarming.

Bij Energea Solutions bieden we een compleet pakket aan voor zonnepanelen en elektrische boilers. Onze technici zorgen ervoor dat jouw zonnepanelen en boiler optimaal op elkaar zijn afgestemd. Met onze oplossing voor zonnepanelen en elektrische boilers kan je op elk moment van de dag genieten van warm water zonder je zorgen te hoeven maken over hoge energiekosten.

Voordelen op één rij

Er is geen gasaansluiting vereist.
100%
Je benut je zonnepanelen veel beter.
100%
Een luchtafvoer en rookgasafvoer zijn niet vereist.
100%
Je hebt altijd meteen de beschikking over warm water.
100%
Een boiler kan meerdere tappunten tegelijkertijd opwarmen.
100%

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan je energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

Je betaalt bij ons maandelijks jouw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijg je de hoogste garanties van jouw zonne-installaties !

Wens je meer informatie of een  offerte voor zonnepanelen, een warmtepomp, dakwerken of iets anders? Via dit formulier reageren wij graag op al jouw vragen en bezorgen we je een vrijblijvende simulatie.

    Offerte Aanvraag

    Je ontvangt van ons een offerte op maat binnen twéé werkdagen !