Elektrische Boilers

  • Home
  • Elektrische Boilers

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel u kan besparen op uw energie factuur 

Technische Fiches

Elektrische Boilers bij Energea Solutions

Elektrische boilers zijn handige apparaten waarmee je het sanitaire water in huis verwarmt. Ze kunnen nagenoeg overal geïnstalleerd worden en zijn niet al te duur in aanschaf. Lees hier meer over.

Hoe werken elektrische boilers precies ?

Een elektrische boiler bestaat uit een geïsoleerd vat waarin een bepaalde hoeveelheid water kan worden opgeslagen. In het vat zit een elektrische warmtespiraal gemonteerd die het water tot een ingestelde temperatuur opwarmt.

Het water wordt door de boiler constant op temperatuur gehouden zodat je altijd kunt beschikken over warm water. Wel kan het zo zijn dat als je in één keer erg veel warm water gebruikt, de voorraad warm water in de boiler op is. De boiler heeft dan enige tijd nodig om het water weer op temperatuur te brengen. Bij het kiezen van een boiler is het dan ook van belang dat je de juiste capaciteit boiler kiest. Onze energie adviseurs helpen u graag verder !

Waarom een elektrische boiler kiezen ?

Elektrische boilers beschikken tegenwoordig over een aanzienlijke populariteit. Deze populariteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar is het gevolg van de vele, interessante voordelen die er aan dit type van boilers verbonden zijn. Elektrische boilers kunnen bijvoorbeeld overal worden geïnstalleerd. Daarnaast kan er ook worden vastgesteld dat de aankoopprijs van deze handige apparaten doorgaans veel gunstiger uitvalt dan verwacht. Overweegt u ook het kopen van een elektrische boiler, maar wilt u eerst nog even alle precieze voordelen ontdekken? Dan helpen onze energie adviseurs u graag verder. Maak vandaag nog een afspraak !

Voordelen op één rij

Er is geen gasaansluiting vereist.
100%
Je benut je zonnepanelen veel beter.
100%
Een luchtafvoer en rookgasafvoer zijn niet vereist.
100%
U heeft altijd meteen de beschikking over warm water.
100%
Een boiler kan meerdere tappunten tegelijkertijd opwarmen.
100%

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan u energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

U betaalt bij ons maandelijks uw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijgt u de hoogste garanties van uw zonne-installaties !