Thuisbatterijen

Kom meer te weten over thuisbatterijen en wat wij voor u kunnen betekenen !

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel u kan besparen op uw energie factuur 

Technische Fiches

Thuisbatterijen bij Energea Solutions

Benieuwd of een thuisbatterij rendabel is voor jouw situatie? Wij zoeken het voor je uit. Ontdek alle voordelen van een thuisbatterij.

Wat je zeker moet weten !

  • De terugverdientijd van een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen is vandaag meer rendabel. In combinatie met andere investeringen kan je het rendement verhogen en de terugverdientijd inkorten. Zo kan je tegelijkertijd met de aankoop van een elektrische wagen meteen een thuisbatterij aankopen. Ook een warmtepomp gebruikt heel wat elektriciteit die door je thuisbatterij geleverd kan worden. Als je alles op een rijtje zet, is een thuisbatterij op maat nu al een rendabele investering. Twijfel je of dat ook voor jou het geval is? Zoek het geheel vrijblijvend eens uit met een van onze ervaringsdeskundigen. 

    De kwaliteit van thuisbatterijen is de jongste jaren verbeterd en de kostprijs is fors gedaald. Zo heb je al kwalitatieve batterijen tussen € 4.500 en € 10.000 inclusief installatie. Los van de terugverdientijd zijn ook de zorg voor onze planeet en ultiem comfort bij je thuis belangrijke argumenten.

    Ben jij van plan om zonnepanelen te plaatsen? Bespaar op plaatsingskosten en haal dubbel voordeel als je meteen combineert met een thuisbatterij! 

    Zeker nu in Vlaanderen de wetgeving veranderde en zonnepanelen geplaatst vanaf 2021 het voordeligst worden als je volop inzet op zelfconsumptie, bijvoorbeeld met een thuisbatterij!

Voordelen op één rij

Je bespaart op je energierekening.
100%
Je benut je zonnepanelen veel beter.
100%
Je stuurt geen elektriciteit aan een goedkoper injectietarief het net op, maar gebruikt je zelfopgewekte stroom zelf wanneer jij het nodig hebt.
100%
Je bent een pionier en kiest voluit voor duurzame en groene energie.
100%

Laatste Projecten

Hoe werkt het ?

In onderstaande video kan u één van onze installaties van A tot Z bekijken hoe het wordt geïnstalleerd. 

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan u energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

U betaalt bij ons maandelijks uw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijgt u de hoogste garanties van uw zonne-installaties !