Thuisbatterij

Is een thuisbatterij rendabel en wat is de terugverdientijd?

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel je kan besparen op jouw energie factuur 

Thuisbatterijen bij Energea Solutions Antwerpen

Benieuwd of een thuisbatterij rendabel is voor jouw situatie? Wij zoeken het voor je uit. Ontdek alle voordelen van een thuisbatterij.

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij is een apparaat dat je gebruikt om energie op te slaan die door jouw zonnepanelen is opgewekt. Het stelt je in staat om de energie die je overdag opwekt, te bewaren en ’s nachts te gebruiken wanneer de zonnepanelen geen stroom opwekken. Het is een effectieve manier om je elektriciteitskosten te verlagen en je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen.

Is een thuisbatterij rendabel?

  • De terugverdientijd van een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen is vandaag meer rendabel. In combinatie met andere investeringen kan je het rendement verhogen en de terugverdientijd inkorten. Zo kan je tegelijkertijd met de aankoop van een elektrische wagen meteen een thuisbatterij aankopen. Ook een warmtepomp gebruikt heel wat elektriciteit die door je thuisbatterij geleverd kan worden. Als je alles op een rijtje zet, is een thuisbatterij op maat nu al een rendabele investering. Twijfel je of dat ook voor jou het geval is? Zoek het geheel vrijblijvend eens uit met een van onze ervaringsdeskundigen. 

Prijzen thuisbatterijen

De kwaliteit van thuisbatterijen is de jongste jaren verbeterd en de kostprijs is fors gedaald. Zo heb je al kwalitatieve batterijen tussen €3.700 en € 7.650 inclusief installatie. Los van de terugverdientijd zijn ook de zorg voor onze planeet en ultiem comfort bij je thuis belangrijke argumenten.

Offerte zonnepanelen en thuisbatterij

Ben jij van plan om zonnepanelen te plaatsen? Bespaar op plaatsingskosten en haal dubbel voordeel als je meteen combineert met een thuisbatterij! 

Zeker nu in Vlaanderen de wetgeving veranderde en zonnepanelen geplaatst vanaf 2021 het voordeligst worden als je volop inzet op zelfconsumptie, bijvoorbeeld met een thuisbatterij!

Voordelen van een thuisbatterij

Je bespaart op je energierekening.
100%
Je benut je zonnepanelen veel beter.
100%
Je stuurt geen elektriciteit aan een goedkoper injectietarief het net op, maar gebruikt je zelfopgewekte stroom zelf wanneer jij het nodig hebt.
100%
Je bent een pionier en kiest voluit voor duurzame en groene energie.
100%

Laatste installaties

is een thuisbatterij rendabel
Offerte zonnepanelen en thuisbatterij

Hoe werkt een thuisbatterij?

In onderstaande video kan je één van onze installaties van A tot Z bekijken hoe het wordt geïnstalleerd. 

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan je energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

Je betaalt bij ons maandelijks jouw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijg je de hoogste garanties van jouw zonne-installaties !
Zonnepanelen plaatsen Antwerpen

Wens je meer informatie of een  offerte voor zonnepanelen, een warmtepomp, dakwerken of iets anders? Via dit formulier reageren wij graag op al jouw vragen en bezorgen we je een vrijblijvende simulatie.

    Offerte Aanvraag

    Je ontvangt van ons een offerte op maat binnen twéé werkdagen !