Warmtepompboiler installeren?

Verwarm tot drie keer je water voordeliger met een warmtepompboiler.
Maak kennis met de nieuwste generatie energiezuinige boilers.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Traditionele waterverwarmingssystemen draaien volledig op fossiele brandstoffen of elektriciteit, terwijl een warmtepompboiler slechts gedeeltelijk gebruik maakt van elektriciteit. Dit komt doordat ongeveer 70% van de benodigde energie wordt onttrokken aan de omgevingslucht. Een warmtepompboiler is een uistekende keuze voor elk huishouden door het lage energieverbruik tegenover traditionele boilers.

Slim investeren, snel terugverdiend

Een warmtepompboiler kost gemiddeld €3.500. Omdat een warmtepompboiler veel minder energie vraagt dan een klassieke boiler, geniet je van een zeer korte terugverdientijd. Dure gasprijzen en extra premies zorgen ervoor dat je in geen tijd een grotere winst boekt op jouw energiefactuur.

warmtepompboiler

Alle voordelen op een rijtje:

Snelle installatie zonder ingrijpende werken
100%
Energiezuinig (energielabel A+)
100%
Hoog rendement (drie tot vier keer hoger dan traditionele boilers)
100%
Scoor optimaal op je EPB/EPC
100%
Zeer snelle terugverdientijd van je investering
100%

Meer dan 3000 klanten gingen jou voor!

Bij Energea Solutions kies je voor een klantendienst die altijd klaarstaat om jou te ondersteunen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw zonne-energiesysteem. 

Onze gepassioneerde energie- en financiële adviseurs, samen met onze ervaren en gecertificeerde installateurs, werken samen om jou de beste service en maatwerk te bieden. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een naadloze ervaring, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Wij zijn er om jou te helpen bij elke stap van het proces, van advies tot installatie en verder.

Vraag een simulatie op maat aan via onderstaand formulier!

    jouw warmtepompboiler snel en vakkundig geïnstalleerd?

    Op zoek naar een betrouwbare en professionele installateur in Antwerpen en omstreken? Laat ons jou helpen bij het installeren van jouw warmtepompboiler en bespaar op jouw energierekening.

    Komt je in aanmerking voor een maandelijkse afbetalingsplan ? Bel ons vandaag nog op !