Zonnepanelen maandelijks afbetalen

Zonnepanelen op afbetaling bij Energea Solutions
  • Home
  • Maandelijks Afbetalen

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel je kan besparen op jouw energie factuur 

Zonnepanelen op afbetaling

Heb je interesse in zonnepanelen, maar wil je geen grote investeringen doen? Wij bieden jou een oplossing op maat door middel van verschillende betalingsmogelijkheden. 

Bij ons kan je zonnepanelen en onze andere diensten zoals thuisbatterijen maandelijks afbetalen, wat een positieve impact zal hebben op jouw elektriciteitsfactuur.

Ontdek onze pakketten!

Warmtepomp op afbetaling? Combineer het dan met een warmtepompboiler en/of zonnepanelen, voor optimaal rendement en de meest voordelige combinatieprijs!

Wat betekent dit concreet voor u?

Jouw maandelijkse elektriciteitsvoorschot zal dalen, waardoor er ruimte vrij komt voor een investering van zonnepanelen via een afbetalingsplan. Je gebruikt dus met andere woorden het bedrag dat je normaal in je energiefactuur steekt, nu voor de afbetaling van je zonne-installatie.

Bij zonnepanelen op afbetaling betaal je in plaats van één keer een groot bedrag, een maandelijkse bedrag gedurende een bepaalde periode. Hierdoor blijft het bedrag beperkt en kun je het op een haalbare manier betalen.

Beoordelingen van onze klanten

  • Annemie Jacobs:

    Wij waren al een tijdje geïnteresseerd in zonnepanelen door de stijging van de energieprijzen, maar we wisten niet goed wat de kostprijs zou zijn. We hebben een vrijblijvende offerte aangevraagd bij Energea Solutions. Door de verschillende betaalmogelijkheden die zij aanbieden hebben we gekozen voor een maandelijkse afbetaling. Zo is onze voorschotfactuur van de elektriciteit fors gedaald en is er ruimte in ons budget om de zonnepanelen maandelijks af te lossen.

  •  
  • Cindy Wouters:

    Door de mogelijkheid om maandelijks af te betalen heb ik ook gekozen voor zonnepanelen en een thuisbatterij. Mijn elektriciteitskost is gedaald. Tevreden !

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan je energie facturen te betalen !

Maandelijks op afbetaling

Je betaalt bij ons maandelijks jouw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijg je de hoogste garanties van jouw zonne-installaties !
Zonnepanelen plaatsen Antwerpen