Over Energea Solutions

Wij leveren en plaatsen de hoogste kwaliteit hernieuwbare energie producten in Antwerpen en omstreken. Kom meer te weten over ons en wat wij voor je kunnen betekenen !

Maximale ondersteuning van begin tot eind!

Welkom bij Energea Solutions

Bij ons kies je voor een team dat altijd klaarstaat om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw zonne-energiesysteem.

Onze gepassioneerde energie- en financiële adviseurs, samen met onze ervaren en gecertificeerde installateurs, werken samen om je de beste service en maatwerk te bieden. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een naadloze ervaring, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Wij zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces, van advies tot installatie en verder.

 

Wij geloven dat elke klant uniek is en daarom bieden wij op oplossingen die zijn aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. Zo krijg je eerst een op maat gemaakte simulatie gebaseerd op jouw persoonlijk verbruik en een waaier aan financiële mogelijkheden. Vraag hier jouw voorstel aan.

Gecertificeerde installateurs zonnepanelen

Wij staan voor eerlijk advies, op maat gemaakte simulaties, goede opvolging en een installatie waar we trots op zijn. Onze installateurs zijn ervaren, beschikken over de nodige certificaten en worden bovendien voortdurend verder opgeleid naarmate technologie evolueert. Zo zorgen zij voor een efficiënte en professionele installatie waar we trots op mogen zijn. Onze installateurs staan garant voor een installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en jou het beste rendement biedt.

Kortom, je komt terecht in een professioneel team dat er alles aan zal doen om van jou een tevreden klant te maken met het beste rendement.

Bij ons staat service en maatwerk altijd centraal. Wij volgen jouw project op de voet op en staan altijd klaar om jou te helpen. Als je meer wilt weten over zonnepanelen plaatsen en hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw duurzame toekomst, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jou te helpen!

100% tevredenheid

Bij Energea Solutions is ons doel om 100% tevreden klanten te hebben. Wij streven ernaar om jou de best mogelijke service te bieden en je te voorzien van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die aan hun behoeften voldoen. Wij geloven in open en transparante communicatie en werken hard om eventuele zorgen of problemen snel op te lossen. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en wij zijn pas tevreden als je dat bent.

1 +
Tevreden klanten
1 +
Geïnstalleerde zonnepanelen
0 / 5
Gemiddelde score op Google Reviews (120+)

Enkel en alleen topmerken

Bij Energea Solutions geloven we in het leveren van de hoogste kwaliteit zonne-energiesystemen. Daarom werken we alleen met de beste merken die bewezen hebben betrouwbare, duurzame en hoogrenderende producten te leveren. 

Wij zijn toegewijd aan het leveren van zonne-energiesystemen van topkwaliteit die jou kunnen helpen bij het besparen van geld en het verminderen van jouw ecologische voetafdruk.

Zonnepanelen plaatsen Antwerpen

Overtuigd?

Vraag dan vandaag nog je vrijblijvende offerte aan in enkele minuten!