Airco

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel je kan besparen op jouw energie factuur 

Waarom een Airco ?

Airconditioning draait rond klimaatbeheersing op een nauwkeurige, gezonde en comfortabele manier. Met airco kan je altijd en overal het klimaat realiseren waarin je zich het prettigst voelt. Moderne aircosystemen leveren schone, gezonde en gekoelde lucht. Ook wordt de lucht ontvochtigd en wordt schimmelvorming voorkomen. Dit alles zonder tocht en zonder lawaai.

Wat doet een Airco ?

Een airconditioningsysteem regelt de temperatuur, de luchtbeweging en de ontvochtiging. Het is belangrijk dat binnen- en buitentemperatuur niet te veel uiteen lopen: maximaal 5 °C.

Wanneer er een groter verschil optreedt kan dat leiden tot lichamelijke klachten, zoals een verkoudheid. Ook de luchtbeweging is belangrijk. Een te sterke luchtbeweging geeft een onbehaaglijk gevoel van koude en tocht.

Mono of split systeem ?

Indien je slechts één ruimte hebt om te koelen, dan heb je genoeg met één airco met monoblock. Als je meerdere ruimtes wilt koelen – of je het niet ziet zitten om warme lucht naar buiten af te voeren met een slag – dan kan je beter gebruik maken van een split unit. Je hebt dan een centrale unit die je kunt verbinden met meerder binnenunits. Splitsystemen zijn (bijna) overal te plaatsen en leveren maximale prestaties.

Wij helpen je graag verder. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze energie adviseurs !

Offerte airco
offerte airco

Zonnepanelen in combinatie met airco

Zonnepanelen en airconditioning: de perfecte combinatie voor een comfortabel en duurzaam huis. Veel mensen denken dat airconditioning en zonnepanelen twee verschillende dingen zijn, maar wist je dat ze elkaar juist aanvullen? Met zonnepanelen kan je namelijk jouw eigen, schone energie opwekken en deze gebruiken om jouw airconditioning te laten werken. Dit bespaart je niet alleen geld op jouw energierekening, maar het is ook beter voor het milieu.

Bij Energea Solutions bieden we een unieke oplossing aan waarbij zonnepanelen en airconditioning samen genomen worden in één offerte. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat jouw zonnepanelen en airco optimaal op elkaar zijn afgestemd, zodat je het meeste rendement kunt halen uit jouw investering.

Offerte airco en zonnepanelen laten installeren

Ben je geïnteresseerd in onze combinatie voor zonnepanelen en airco? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies. Ons team staat klaar om je te helpen bij de installatie van airco & zonnepanelen en dus het realiseren van jouw duurzame en comfortabele toekomst!

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan je energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

Je betaalt bij ons maandelijks jouw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijgt je de hoogste garanties van jouw zonne-installaties en airco !

Wens je meer informatie of een  offerte voor zonnepanelen, een warmtepomp, dakwerken of iets anders? Via dit formulier reageren wij graag op al jouw vragen en bezorgen we je een vrijblijvende simulatie.

    Offerte Aanvraag

    Je ontvangt van ons een offerte op maat binnen twéé werkdagen !