Airco's

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel u kan besparen op uw energie factuur 

Waarom een Airco ?

Airconditioning draait rond klimaatbeheersing op een nauwkeurige, gezonde en comfortabele manier. Met airco kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Moderne aircosystemen leveren schone, gezonde en gekoelde lucht. Ook wordt de lucht ontvochtigd en wordt schimmelvorming voorkomen. Dit alles zonder tocht en zonder lawaai.

Wat doet een Airco ?

Een airconditioningsysteem regelt de temperatuur, de luchtbeweging en de ontvochtiging. Het is belangrijk dat binnen- en buitentemperatuur niet te veel uiteen lopen: maximaal 5 °C.

Wanneer er een groter verschil optreedt kan dat leiden tot lichamelijke klachten, zoals een verkoudheid. Ook de luchtbeweging is belangrijk. Een te sterke luchtbeweging geeft een onbehaaglijk gevoel van koude en tocht.

Mono of split systeem ?

Indien je slechts één ruimte hebt om te koelen, dan heb je genoeg met één airco met monoblock. Als je meerdere ruimtes wilt koelen – of je het niet ziet zitten om warme lucht naar buiten af te voeren met een slag – dan kan je beter gebruik maken van een split unit. Je hebt dan een centrale unit die je kunt verbinden met meerder binnenunits. Splitsystemen zijn (bijna) overal te plaatsen en leveren maximale prestaties.

Wij helpen u graag verder. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze energie adviseurs !

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan u energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

U betaalt bij ons maandelijks uw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijgt u de hoogste garanties van uw zonne-installaties !