Warmtepomp pakketten

Profiteer nu van onze speciale actie! Kies het pakket die bij jouw plannen en budget past en Energea Solutions doet de rest, van installatie tot activatie!

Waarom een warmtepomp?

 • Een warmtepomp produceert 3 tot 5 keer meer energie dan ze verbruikt. Met een warmtepomp verbruik je dus veel minder energie dan met een klassieke installatie op gas of stookolie. Bovendien hebben ze een erg lange levensduur: ze gaan meer dan 20 jaar mee.
 •  
 • Met een efficiëntere energievoorziening bouw je aan een gunstig energielabel van je woning. Een warmtepompsysteem zorgt al snel voor een verbetering van 1 tot 2 indexklassen of labelstappen. Daarmee stijgt de waarde van jouw woning aanzienlijk.
 •  
 • Kies je daarnaast nog voor zonnepanelen? Dan is een warmtepomp nog voordeliger en geniet je van premies op zowel je warmtepomp als op je zonnepanelen (nog tot eind 2023!)
 

Warmtepomp

De basis om uw huis voordelig te verwarmen
onafhankelijk van dure gasprijzen
229
99
Per maand
 • Warmtepomp LG (150L)
 • Tot €4.800 aan premies meteen op je rekening
 • 5 jaar omniumgarantie op product en installatie
 • Afbetaald op 84 maanden
 • Ook beschikbaar als normale aankoop

Warmtepomp + Warmtepompboiler

Verwarm uw huis én uw sanitair water voordelig
259
99
Per maand
 • Warmtepomp LG (150L)
 • Warmtepompboiler Ariston (200L)
 • Tot €4.800 aan premies meteen op je rekening
 • 5 jaar omniumgarantie op product en installatie
 • Afbetaald op 84 maanden
 • Ook beschikbaar als normale aankoop

Warmtepomp, -boiler en zonnepanelen

Een volledige installatie klaar voor de toekomst
279
99
per maand
 • Warmtepomp LG (150L)
 • Warmtepompboiler Ariston (200L)
 • 12 zonnepanelen Jinko Solar 415WP
 • Tot €5.500 aan premies meteen op je rekening
 • 5 jaar omniumgarantie op product en installatie
 • 15 jaar garantie op zonnepanelen
 • Afbetaald op 120 maanden
 • Ook beschikbaar als normale aankoop

Waarom kies je voor Energea Solutions?

Onze experten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor uw specifieke situatie. Tijdens dit gesprek overlopen we alle opties omtrent zonnepanelen, thuisbatterij, warmtepomp(boiler), laadpalen, dakwerken en meer. 

Zo gaan we te werk

 1. Persoonlijk contact 
  Neem contact met ons op via formulier, e-mail of telefoon om een afspraak te plannen op een moment dat past in jouw agenda. Kosteloos, vrijblijvend en met veel plezier!

 2. Expertadvies aan huis
  Één van onze experten bekijkt samen met jou de mogelijkheden op basis van je situatie, verbruik en toekomstplannen. Zit je toch nog met vragen? Ook dan staan we voor je klaar. Transparant en zonder verplichtingen. 

 3. Op maat gemaakte offerte
  Je ontvangt een gedetailleerde offerte met duidelijke uitleg. Liever per maand betalen om je investering te spreiden? Dankzij goede samenwerking met alle grote banken kan je rekenen op groene leningen en betaal je een vast bedrag per maand.

 4. Professionele installatie
  Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte installatie van jouw project op het afgesproken tijdstip.

 5. Ondersteuning en onderhoud
  Hulp nodig bij de premie-aanvragen? Vlot het niet met de app om uw verbruik en opgewekte stroom te monitoren? Ook dan staan we voor je klaar. Via mail, telefoon, of op ons kantoor.

Meer informatie nodig, of op zoek naar een offerte op maat? Vul het formulier in en we nemen snel contact op!

  Door de installatie van een warmtepomp te bundelen met een warmtepompboiler en eventueel zonnepanelen, kunnen we besparen op transportkosten en werkuren. Daarnaast kopen we grote hoeveelheden materialen in om zo hoge kortingen bij leveranciers te bekomen.

  Door het aanbod zo algemeen mogelijk te maken, besparen we ook hier weer op administratieve taken zoals het opmaken van specifieke offertes en berekeningen.

  Al deze maatregelen zorgen ervoor dat wij scherpe pakketprijzen kunnen aanbieden die jou in staat stellen om onafhankelijk te worden van dure, schommelende gasprijzen.

  De pakketprijzen en afbetalingstermijnen zijn gebaseerd op voorwaarden die wij bij de grootbanken kunnen bekomen. Omdat wij jaarlijks honderden groene leningen faciliteren voor onze klanten, kunnen wij uitzonderlijk scherpe condities bekomen.

  De lening wordt afgesloten tussen jou en de bank. Je mag daarvoor je eigen bank inschakelen als zij betere voorwaarden aanbieden. Deze lening loopt dus niet via ons, maar rechtstreeks met jouw bank. We rekenen hier ook geen bijkomende kosten voor aan.

  Het kan dus best dat je uiteindelijke bedrag per maand of de afbetalingstermijn afwijkt van de voorstellen op deze pagina. Vraag dus zeker een persoonlijk gesprek aan met onze adviseurs. Dit gesprek is gratis en volledig vrijblijvend op een moment dat voor jou past.

  Goed nieuws! Na de installatie en keuring kan de premieaanvraag al opgestart worden. Wij helpen je graag met het invullen van de juiste documenten. 

  Afhankelijk van de instantie die de premie uitbetaalt (bv: Engie) krijg je na enkele weken tot maanden meteen het volledige bedrag op je rekening. Hiermee kan je je installatie al ruime tijd afbetalen.

  Na een offerte-aanvraag zal één van onze adviseurs bij jou thuis de mogelijkheden overlopen qua plaatsing, financiering enzovoorts. Als je akkoord bent met het finale voorstel, kan  je installatie al na zes weken geplaatst worden. Dit gebeurt altijd op een moment dat voor jou past.

  Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Al onze klanten krijgen begeleiding bij de keuring en activatie van de installatie, en we helpen om eventuele premies aan te vragen zodat je optimaal profiteert.

  Nog vragen na de plaatsing? Technische storing? Onze klantendienst en experten blijven ter beschikking.

  Uiteraard kan je eender welk pakket in één keer betalen. Zo vermijd je interesten op de groene lening die je via de bank krijgt. Neem contact op met ons om een voorstel op maat te ontvangen.

  Bekijk enkele van onze realisaties

  Zonnepanelen Antwerpen

  Wij zijn actief in regio Antwerpen & heel Vlaanderen!

  Op zoek naar een betrouwbare en professionele zonnepanelen installateur in Antwerpen? Laat ons jou helpen bij het installeren van zonnepanelen en bespaar op jouw energierekening.

  Kom je in aanmerking voor een maandelijkse afbetalingsplan? Bel ons vandaag nog op !