Trina Solar zonnepanelen Lier

Trina Solar zonnepanelen Lier

Op zoek naar een betrouwbare installateur in Lier?
Zonnepanelen en thuisbatterij in Lier

Trina Solar zonnepanelen Lier

Energea Solutions plaatste 18 zonnepanelen van het merk Trina Solar, gekoppeld aan een K-Star omvormer met 10KW Batterij in Lier, Antwerpen.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw zonne-installatie in Lier? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Zonnepanelen:
Omvormer:
Batterij:
Type dak:

ZP Trina Solar Vertex S Full Black 390WP
K-Star 5.0 Mono
K-Star 10KW
Zadeldak

Uw investering op afbetaling? 

Betaal een maandelijks bedrag gelijk aan uw huidige energiefactuur. Zo vermijd je grote investeringskosten en geniet je toch al van zonne-energie!

De Trina Solar Vertex all black 390W zonnepanelen zijn de nieuwste generatie zwarte zonnepanelen met een opvallend hoog vermogen. Dankzij het zwarte frame, de zwarte backsheet en de speciaal geselecteerde zonnecellen met extra behandeling hebben deze panelen een prachtige, uniform zwarte uitstraling.Trina Solar biedt 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire opbrengstgarantie tot 84,8% op de Trina Solar Vertex all black 390W zonnepanelen.

Het geïntegreerde systeem van KSTAR bestaat uit 3 typen componenten: de omvormer BluE-S 5000D , de schakel- en aansluitunit en ten slotten de batterij(en) BluE-Pack 5.1 Alle gebruikte componenten zijn geïntegreerd in één toren kast. De bediening en aflezing zijn geplaatst in de bovenste kast, waarin de omvormers zijn gebouwd. De laadstatus van de batterij is af te lezen op de kast van de batterij.

Zonnepanelen Antwerpen

Wij zijn actief in regio Lier & heel Vlaanderen!

Op zoek naar een betrouwbare en professionele zonnepanelen installateur? We helpen u graag om te besparen op uw energierekening.

Vraag vandaag nog uw gratis simulatie en offerte aan!