60 zonnepanelen voor Paardensport Timmermans in Boom

  • Home
  • Projects
  • 60 zonnepanelen voor Paardensport Timmermans in Boom

60 zonnepanelen voor Paardensport Timmermans in Boom

Op zoek naar een betrouwbare installateur in Antwerpen?
Zonnepanelen in Boom - B2B project

60 zonnepanelen voor Paardensport Timmermans in Boom

Bij Energea Solutions, gevestigd in regio Antwerpen, zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid en het bieden van kostenbesparende energieoplossingen. Onze missie is om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun groene ambities, door het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en professionele installatieservices. Een prachtig voorbeeld van deze missie in actie is ons recente project in Boom bij Paardensport Timmermans.

Zelf op zoek naar een betrouwbare partner voor uw zonne-installatie in Antwerpen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Zonnepanelen: Trina Solar Vertex all black
Omvormer: Huawei Hybride
Batterij: Geen
Type dak: Plat dak

Uw investering op afbetaling? 

Betaal een maandelijks bedrag gelijk aan uw huidige energiefactuur. Zo vermijd je grote investeringskosten en geniet je toch al van zonne-energie!

Uitdaging en Oplossing

 Paardensport Timmermans, een bekende speler in de paardensportgemeenschap in Boom, benaderde ons met de ambitie om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en hun energiekosten aanzienlijk te verminderen. Ons team van deskundige installateurs, met een sterke basis in Antwerpen, ging de uitdaging aan om een op maat gemaakte zonne-energieoplossing te ontwerpen die niet alleen aan hun energiebehoeften zou voldoen, maar deze zelfs zou overtreffen.

Implementatie

In Boom hebben we 60 hoogtechnologische zonnepanelen geleverd en geïnstalleerd op het terrein van Paardensport Timmermans. Elke stap van het proces werd gekenmerkt door nauw overleg met onze klant om ervoor te zorgen dat het systeem perfect aansloot bij hun verwachtingen en vereisten. Onze installateurs, experts in hun vakgebied met een rijke ervaring in en rond Antwerpen, hebben de zonnepanelen vakkundig en efficiënt geplaatst, met minimale verstoring van de dagelijkse activiteiten van Paardensport Timmermans. We hebben gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en installatiemethoden om een systeem te leveren dat niet alleen duurzaam is, maar ook esthetisch aangenaam en perfect geïntegreerd met de bestaande infrastructuur van de locatie in Boom.

Resultaat

Het resultaat is een hoogtechnologisch zonne-energiesysteem dat Paardensport Timmermans in staat stelt om een aanzienlijke hoeveelheid van hun energiebehoefte te genereren uit hernieuwbare bronnen. Dit project illustreert niet alleen onze expertise als installateur van zonnepanelen, maar benadrukt ook onze toewijding aan het leveren van duurzame oplossingen die onze klanten helpen bij het behalen van hun groene doelen, zowel in Boom, Antwerpen als daarbuiten. 

We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de duurzame ambities van Paardensport Timmermans in Boom en kijken ernaar uit om soortgelijke projecten in de toekomst te realiseren.

Details installatie

De Trina Solar Vertex all black 420WP zonnepanelen zijn de nieuwste generatie zwarte zonnepanelen met een opvallend hoog vermogen. Dankzij het zwarte frame, de zwarte backsheet en de speciaal geselecteerde zonnecellen met extra behandeling hebben deze panelen een prachtige, uniform zwarte uitstraling.Trina Solar biedt 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire opbrengstgarantie tot 84,8% op de Trina Solar Vertex all black zonnepanelen.

De hybride omvormer van Huawei  heeft een uitgangsvermogen van 2000W. Dit type omvormer heeft een maximale Europese efficiëntie van 96,7%, wat resulteert in hoge opbrengsten. Bovendien bieden deze nieuwe omvormers verbeterde monitoring en zijn ze compatibel met de nieuwe power optimizers van Huawei

Zonnepanelen Antwerpen

Wij zijn actief in Boom, Antwerpen & daarbuiten!

Op zoek naar een betrouwbare en professionele zonnepanelen installateur? We helpen u graag om te besparen op uw energierekening.

Vraag vandaag nog uw gratis simulatie en offerte aan!