Installateur laadpalen

Installatie van elektrische laadpalen bij jou thuis?

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel je kan besparen op jouw energie factuur 

Technische Fiches

Laadpalen bij Energea Solutions Antwerpen

Rij je met een elektrische wagen? Dan is het thuis opladen met een elektrische laadpaal van je wagen super handig. Twijfel je over de installatie van een  laadpaal bij je thuis? We vertellen je graag meer over!

Alles wat je moet weten over de installatie van een laadpaal

    1. Heb je een laadpaal thuis, dan valt het risico op oververhitting of een versleten stopcontact weg. Laadpalen zijn speciaal ontworpen om méér vermogen te leveren zonder dat ze verhitten.

    2. Een thuislaadpaal is aangesloten op een eigen beschermde stroomkring aan het begin van je elektrische installatie. Doordat er geen kunstmatige stroombeperking nodig is, laadt de wagen aan een laadpaal een pak efficiënter op dan aan het stopcontact.

    3. Wat een laadpaal thuis helemaal aantrekkelijk maakt, is de kostprijs van het opladen: je eigen stroom is immers een pak goedkoper dan van een openbare laadpaal. Heb je ook nog eens zonnepanelen op je dak? Dan laadt de energie van de zon je wagen zelfs kosteloos op.

    4. Het laden van een elektrisch voertuig neemt een kwart van alle beschikbare stroom in beslag. Met een laadpaal kan je het opladen van je auto makkelijk instellen: laadpalen detecteren of er andere toestellen op dat moment veel verbruiken en kunnen het eigen vermogen wat lager zetten. Je kan ervoor zorgen dat ze enkel ’s nachts opladen, je kan het laadverbruik raadplegen via het internet, en ze bieden nog andere slimme functies voor het gebruiksgemak.

Laadpaal thuis inclusief installatie

Een laadpaal installatie biedt tal van voordelen voor bezitters van elektrische auto’s en verhoogt meteen ook de waarde van jouw huis.

Onze installateurs van laadpalen bieden jou een op maat gemaakte installatie-oplossing. We kijken naar jouw specifieke situatie en bekijken samen met jou welke laadpaal het beste bij jouw wensen past. Wij verzorgen de volledige installatie en zorgen voor een correcte aansluiting op het elektriciteitsnet.

Voordelen van laadpalen op één rij

Het is goedkoper laden dan bij een publieke laadpaal
100%
Je benut je zonnepanelen veel beter.
100%
Geen risico's tot oververhitting
100%
Je bent een pionier en kiest voluit voor duurzame en groene energie.
100%

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan u energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

Je betaalt bij ons maandelijks jouw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijg je de hoogste garanties van jouw zonne-installaties !