Laadpalen

Kom meer te weten over laadpalen en wat wij voor u kunnen betekenen !

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel u kan besparen op uw energie factuur 

Technische Fiches

Laadpalen bij Energea Solutions

Rij je met een elektrische wagen? Dan is het thuis opladen van je wagen super handig. Twijfel je over een laadpaal bij je thuis? We vertellen je graag meer over !

Wat je zeker moet weten !

  1. Heb je een laadpaal thuis, dan valt het risico op oververhitting of een versleten stopcontact weg. Laadpalen zijn speciaal ontworpen om méér vermogen te leveren zonder dat ze verhitten. 
    
  2. Een thuislaadpaal is aangesloten op een eigen beschermde stroomkring aan het begin van je elektrische installatie. Doordat er geen kunstmatige stroombeperking nodig is, laadt de wagen aan een laadpaal een pak efficiënter op dan aan het stopcontact.
    
  3. Wat een laadpaal thuis helemaal aantrekkelijk maakt, is de kostprijs van het opladen: je eigen stroom is immers een pak goedkoper dan van een openbare laadpaal. Heb je ook nog eens zonnepanelen op je dak? Dan laadt de energie van de zon je wagen zelfs kosteloos op. 
    
  4. Het laden van een elektrisch voertuig neemt een kwart van alle beschikbare stroom in beslag. Met een laadpaal kan je het opladen van je auto makkelijk instellen: laadpalen detecteren of er andere toestellen op dat moment veel verbruiken en kunnen het eigen vermogen wat lager zetten. Je kan ervoor zorgen dat ze enkel ’s nachts opladen, je kan het laadverbruik raadplegen via het internet, en ze bieden nog andere slimme functies voor het gebruiksgemak.

Voordelen op één rij

Het is goedkoper laden dan bij een publieke laadpaal
100%
Je benut je zonnepanelen veel beter.
100%
Geen risico's tot oververhitting
100%
Je bent een pionier en kiest voluit voor duurzame en groene energie.
100%

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan u energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

U betaalt bij ons maandelijks uw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijgt u de hoogste garanties van uw zonne-installaties !