Energea Solutions – Installateur zonnepanelen Antwerpen

Zonnepanelen Antwerpen

Op zoek naar betrouwbare zonnepanelen installateurs in Antwerpen? Je bent aan het juiste adres.

Energea Solutions is jouw expert voor alles wat met hernieuwbare energie te maken heeft. We realiseren hoogwaardige installaties met een onberispelijke afwerking. Vetrouw op onze dienstverlening, net zoals meer dan 2000 gezinnen in Antwerpen. 

Vraag vandaag nog je gratis offerte aan voor jouw zonnepanelen, en we komen graag vrijblijvend langs voor jouw optimale installatie te berekenen. 

Zonnepanelen Antwerpen? Energea Solutions is de perfecte partner

Onze experten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor uw specifieke situatie. Tijdens dit gesprek overlopen we alle opties omtrent zonnepanelen, thuisbatterij, warmtepomp(boiler), laadpalen, dakwerken en meer. 

Hou je energierekening zelf in de hand

Dankzij deze slimme investering wek je je eigen energie op en verminder je afhankelijkheid van traditionele leveranciers. Zeg vaarwel tegen stijgende tarieven en verwelkom een toekomst van lagere kosten en duurzame energie. 

Jouw zonnepanelen, jouw controle.

Vertrouw op ervaren adviseurs en installateurs

Met jarenlange expertise begeleiden wij je moeiteloos door het zonnepanelentraject, van advies op maat tot vlekkeloze installatie en ondersteuning bij de keuring en premie-aanvragen.

Jouw project, onze deskundigheid – voor een zorgeloze overgang naar goedkopere energie. 

Volg meer dan 2000 klanten naar een betaalbare energiefactuur

Sluit je aan bij meer dan 2000 tevreden klanten op weg naar een betaalbare energierekening. Onze bewezen aanpak met zonnepanelen garandeert lagere kosten en duurzame besparingen. Word vandaag nog lid van de groeiende gemeenschap die de kracht van groene energie omarmt. 

Wens je meer informatie of een  offerte voor zonnepanelen Antwerpen, een warmtepomp, dakwerken of iets anders? Via dit formulier reageren wij graag op al jouw vragen en bezorgen we je een vrijblijvende simulatie.

  Offerte Aanvraag

  Je ontvangt van ons een offerte op maat binnen twéé werkdagen !

  Zijn zonnepanelen een goede investering voor jouw situatie?

  Investeren in zonnepanelen kan een slimme zet zijn om je woning energiezuinig te maken en je energiefactuur te verlagen. Maar hoe haal je het onderste uit de kan? Je vindt alle tips en valkuilen in onze blog!

  Veelgestelde vragen

  De hoeveelheid zonnepanelen die je kan laten installeren, hangt af van verschillende factoren, zoals je energieverbruik, beschikbare dakruimte, de oriëntatie en hellingshoek van je dak, en het gewenste niveau van energie-onafhankelijkheid.

  Om een schatting te maken van het aantal benodigde zonnepanelen komen onze experten graag bij je langs om al deze factoren in kaart te brengen en zo een offerte op maat voor te stellen.

  Uiteraard hangt het aantal panelen ook af van uw budget, maar ook daar bieden we flexibele oplossingen aan.

  De geschatte opbrengst kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het systeem, de oriëntatie en hellingshoek van het dak, de geografische locatie en eventuele schaduwfactoren.

  Onze experten maken graag een een schatting van de verwachte energieopbrengst op basis van deze factoren. Dit geeft je een idee van de hoeveelheid elektriciteit die het systeem kan genereren en kan helpen bij het inschatten van mogelijke besparingen op je energierekening. 

  Om de nodige technische informatie en gegevens te verzamelen voor jouw specifieke situatie, komt een van onze adviseurs graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte op te maken.

  Bij Energea Solutions proberen we een gepaste oplossing aan te bieden voor elk budget. Zo hebben we financiële adviseurs die je gratis advies verlenen tijdens een verkennend gesprek. 

  Je investering liever meteen betalen, of toch liever spreiden over enkele jaren? Ontdek de mogelijkheden door een gratis offerte aan te vragen.

  Het is niet verboden om je eigen zonne-installatie te plaatsen.

  Als je niet over de juiste kennis en ervaring beschikt, is het toch sterk aanbevolen om een professionele zonnepaneel installateur in te schakelen. Dit heeft verschillende voordelen:

  1. Veiligheid: Een professionele installateur zorgt voor een veilige installatie.

  2. Kwaliteit en garantie: Een professionele installateur biedt hoogwaardige panelen en garanties.

  3. Regulering en vergunningen: Een professionele installateur is bekend met de regelgeving en helpt bij vergunningen.

  4. Optimalisatie en rendement: Een professionele installateur optimaliseert de plaatsing voor maximaal rendement. Dit kan een enorme invloed hebben op de hoeveelheid elektriciteit die opgewekt wordt.

  5. Hulp bij activatie, keuring & premies: Wij helpen al onze klanten met de administratieve zaken zodat de installatie zo snel mogelijk begint te renderen, en je geen premies misloopt.

  Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Al onze klanten krijgen begeleiding bij de keuring en activatie van de installatie, en we helpen om eventuele premies aan te vragen zodat je optimaal profiteert.

  Nog vragen na de plaatsing? Technische storing? Onze klantendienst en experten blijven ter beschikking.

  Zonnepanelen kan je op zowel schuine als platte daken installeren. Lees onze blog “Ontdek of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen” voor meer informatie.