Zonnepanelen

Installateur voor het plaatsen van zonnepanelen in regio Antwerpen

 • Home
 • Zonnepanelen-Energea

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan en kom meer te weten hoeveel je kan besparen op jouw energie factuur 

Maandelijks jouw zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal, dakwerken etc.. afbetalen?

Het kan bij ons allemaal.

Maandelijks jouw zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal, dakwerken etc.. afbetalen?

Het kan bij ons allemaal.

Zonnepanelen bij Energea Solutions Antwerpen

Heb je interesse in zonnepanelen om zo jezelf van stroom te voorzien maar vraag je je af of dat in 2023 nog steeds een slimme keuze is? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Energie via zonnepanelen: belangrijkste factoren

Soort zonnepanelen

Wij kiezen alleen voor Tier1 zonnepanelen aangezien deze beschikken over uitstekende technologieën en prestaties en gemaakt zijn met de hoogste kwaliteitsnormen.

Dankzij de nieuwste technologieën kunnen deze panelen meer energie opwekken dan veel andere panelen op de markt. Hierdoor kun je meer stroom opwekken en krijg je meer waar voor je geld. Verder zijn Tier1 zonnepanelen bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en zijn getest onder verschillende weersomstandigheden om hun prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

Schaduw bij plaatsen zonnepanelen

Schaduwen van objecten in de buurt (bvb. lantaarnpalen, bomen, andere woningen, een schoorsteen, …) kunnen het rendement van zonnepanelen negatief beïnvloeden. Om de invloed van schaduw te verminderen, is het belangrijk om de installatie van zonnepanelen zorgvuldig te plannen. Bijvoorbeeld door de panelen te richten op het zuiden en te installeren op een hoogte waar ze niet snel in de schaduw liggen. Onze energie-adviseurs denken graag mee met je na wat de beste opties zijn in jouw situatie.

Ideale hellingsgraad zonnepanelen

Het rendement van je zonnepanelen wordt beïnvloed door hun hellingsgraad. De ideale hellingsgraad voor zonnepanelen hangt af van je locatie en het tijdstip van het jaar. Over het algemeen is de ideale hellingsgraad voor zonnepanelen tussen de 30 en 40 graden.

Oriëntatie van je dak

De oriëntatie van zonnepanelen heeft een grote invloed op hun prestaties en de hoeveelheid energie die ze opwekken. Het is belangrijk om de juiste richting te kiezen om het meeste rendement uit je investering te halen.

Een zuidelijke oriëntatie is de meest ideale situatie, omdat het panelen in staat stelt om het grootste deel van het jaar direct zonlicht op te vangen. Zonnepanelen naar het zuiden gericht bereiken dus een hoger rendement.

Het is van groot belang dat bij de plaatsing van zonnepanelen rekening gehouden wordt met deze factoren om er zo het beste uit je installatie te kunnen halen. Laat de plaatsing van jouw zonnepanelen daarom over aan ons. Onze gecertificeerde installateurs weten precies hoe de zonnepanelen worden geplaatst en welke factoren daarbij belangrijk zijn. Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte en advies op maat.

 


 

Zonnepanelen maandelijks afbetalen

 • Maandelijks jouw zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal, dakwerken etc.. afbetalen? Het kan bij ons allemaal.
 •  
 • Bij Energea Solutions maken we het voor jou mogelijk om jouw zonnepanelen maandelijks af te betalen zodat je geen grote investering in één keer moet doen!
 •  
 • Koop jouw zonne-installatie aan ongeveer hetzelfde bedrag dat je nu reeds maandelijks betaalt aan jouw elektriciteitsfactuur, zonder voorgaande investering!
 •  

 


 

Installateurs zonnepanelen plaatsen Antwerpen

Zonnepanelen laten plaatsen door een gecertificeerde installateur in regio Antwerpen en daarbuiten? Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren installateur voor zonnepanelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in het installeren van zonnepanelensystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze teamleden zijn gekwalificeerd en up-to-date met de laatste technologieën en ontwikkelingen in de branche.

 


 

Laatste Projecten Zonnepanelen Antwerpen

Plaatsen zonnepanelen Antwerpen
Zonnepanelen installateur

Hoe werkt het ?

In onderstaande video kan je één van onze installaties van A tot Z bekijken hoe het wordt geïnstalleerd. 

Een installatie bestaat uit de zonnepanelen zelf, een montagesysteem en bekabeling die op het dak worden geplaatst. Het piekvermogen van de panelen bepaalt hoeveel elektriciteit er kan worden opgewekt. Binnen in huis wordt er minstens één omvormer geplaatst die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom.

Waarom Ons ?

 • Soort zonnepanelen: Wij bieden alleen Tier1 zonnepanelen aan.
 •  
 • Verschillende betaalmogelijkheden: Je kan bij ons kiezen voor een volledige installatie in één keer te betalen of je kiest voor maandelijkse afbetalingsmogelijkheden.
 •  
 • Onze service: We begeleiden jou van offerte tot installatie !
 •  
 • Garanties: Mits wij met hoogwaardige producten werken bieden wij je graag het maximum aan garanties toe !

Wat denken onze klanten van ons ?

Wij appreciëren jouw mening !
4.5/5

Bespaar Geld

Kies vandaag nog voor zonnepanelen en stop met teveel aan je energie facturen te betalen !

Maandelijkse Afbetaling

Je betaalt bij ons maandelijks jouw zonne-installatie af !

Hoogste Garanties

Bij ons krijg je de hoogste garanties van jouw zonne-installaties !
Zonnepanelen plaatsen Antwerpen