Op zoek naar een installateur in Antwerpen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen voor jouw simulatie en offerte.

Op zoek naar een betrouwbare installateur in Antwerpen?

Kies voor Energea Solutions om jouw zonnepanelen te installeren en maak de stap naar een duurzamere toekomst. Draag bij aan een gezondere planeet en bespaar op jouw energiekosten. Maak je zonne-energiesysteem compleet met een thuisbatterij, laadpaal, warmtepompboiler en airco.

1 +
Geïnstalleerde Zonnepanelen

Voor residentiële en industriële installaties 

Ook in 2023 is een investering in zonnepanelen een slimme zet.

Het gebruik van zonne-energie blijft een duurzame en kosteneffectieve optie voor het opwekken van elektriciteit. Hoewel de subsidies en regelgeving in de loop der jaren kunnen veranderen, zijn er nog steeds verschillende voordelen verbonden aan het investeren in zonnepanelen.

Zelfs als de zon niet schijnt haal je nog rendement uit je panelen. Nog meer redenen om te investeren!

Ontdek wat jouw voordelen zijn met zonne-energie !

Bekijk enkele van onze realisaties in Antwerpen

De hoeveelheid zonnepanelen die je kan laten installeren, hangt af van verschillende factoren, zoals je energieverbruik, beschikbare dakruimte, de oriëntatie en hellingshoek van je dak, en het gewenste niveau van energie-onafhankelijkheid.

Om een schatting te maken van het aantal benodigde zonnepanelen komen onze experts graag bij je langs om al deze factoren in kaart te brengen en zo een offerte op maat voor te stellen.

Uiteraard hangt het aantal panelen ook af van uw budget, maar ook daar bieden we flexibele oplossingen aan.

De geschatte opbrengst kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het systeem, de oriëntatie en hellingshoek van het dak, de geografische locatie en eventuele schaduwfactoren.

Onze experten maken graag een een schatting van de verwachte energieopbrengst op basis van deze factoren. Dit geeft je een idee van de hoeveelheid elektriciteit die het systeem kan genereren en kan helpen bij het inschatten van mogelijke besparingen op je energierekening. 

Om de nodige technische informatie en gegevens te verzamelen voor jouw specifieke situatie, komt een van onze adviseurs graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte op te maken.

Bij Energea Solutions proberen we een gepaste oplossing aan te bieden voor elk budget. Zo hebben we financiële adviseurs die je gratis advies verlenen tijdens een verkennend gesprek. 

Je investering liever meteen betalen, of toch liever spreiden over enkele jaren? Ontdek de mogelijkheden door een gratis offerte aan te vragen.

Het is niet verboden om je eigen zonne-installatie te plaatsen.

Als je niet over de juiste kennis en ervaring beschikt, is het toch sterk aanbevolen om een professionele zonnepaneel installateur in te schakelen. Dit heeft verschillende voordelen:

  1. Veiligheid: Een professionele installateur zorgt voor een veilige installatie.

  2. Kwaliteit en garantie: Een professionele installateur biedt hoogwaardige panelen en garanties.

  3. Regulering en vergunningen: Een professionele installateur is bekend met de regelgeving en helpt bij vergunningen.

  4. Optimalisatie en rendement: Een professionele installateur optimaliseert de plaatsing voor maximaal rendement. Dit kan een enorme invloed hebben op de hoeveelheid elektriciteit die opgewekt wordt.

  5. Hulp bij activatie, keuring & premies: Wij helpen al onze klanten met de administratieve zaken zodat de installatie zo snel mogelijk begint te renderen, en je geen premies misloopt.

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Al onze klanten krijgen begeleiding bij de keuring en activatie van de installatie, en we helpen om eventuele premies aan te vragen zodat je optimaal profiteert.

Nog vragen na de plaatsing? Technische storing? Onze klantendienst en experten blijven ter beschikking.

Zonnepanelen Antwerpen

Wij zijn actief in regio Antwerpen & heel Vlaanderen!

Op zoek naar een betrouwbare en professionele zonnepanelen installateur in Antwerpen? Laat ons jou helpen bij het installeren van zonnepanelen en bespaar op jouw energierekening.

Kom je in aanmerking voor een maandelijkse afbetalingsplan? Bel ons vandaag nog op !