Energea Solutions – Installateur zonnepanelen en warmtepompen

Mijn Verbouwpremie

Transformeer je huis naar een kostenefficiënte en comfortabele leefruimte met Mijn VerbouwPremie!

“Betreed de wereld van slimme energiebesparing met Mijn VerbouwPremie. Deze regeling biedt niet alleen een weg naar een duurzamere woning maar zet ook de deur wagenwijd open voor aanzienlijke besparingen op je energierekening. Of je nu interesse hebt in zonnepanelen, warmtepompen, of isolatie, Mijn VerbouwPremie maakt het betaalbaar om je woning te transformeren naar een energie-efficiënte oase. Ontdek hoe je kunt besparen terwijl je investeert in comfort en duurzaamheid.

Mijn verbouwpremie uitgelegd

Mijn VerbouwPremie: Jouw Pad naar Minder Energiekosten: Verminder je energiekosten door je huis te upgraden met betere isolatie, energie-efficiënte apparaten, en hernieuwbare energieoplossingen. Mijn VerbouwPremie biedt een breed scala aan renovatie- en isolatiewerken die niet alleen je comfort verhogen maar ook je energieverbruik verlagen en dus ook je maandelijkse energiefactuur. 

Deze verbouwwerken komen in aanmerking voor de Mijn Verbouwpremie:

Hoe kan Energea Solutions helpen?

Onze Diensten & Jouw Energiekosten: Een Win-Win. Onze expertise in zonnepanelen, warmtepompen, boilers, airco’s en dakwerken is jouw sleutel tot lagere energiekosten. Wij helpen je optimaal gebruik te maken van Mijn VerbouwPremie om je huis te transformeren in een bastion van energie-efficiëntie. Van het installeren van zonnepanelen die de zon in gratis elektriciteit omzetten tot het helpe met de aanvraag van jouw premies, wij zorgen ervoor dat jouw investering zich vertaalt in lagere energiekosten.

Volg meer dan 2000 klanten naar een betaalbare energiefactuur

Sluit je aan bij meer dan 2000 tevreden klanten op weg naar een betaalbare energierekening. Onze bewezen aanpak met zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers, airco’s en dakwerken garandeert lagere kosten en duurzame besparingen. Word vandaag nog lid van de groeiende gemeenschap die de kracht van groene energie omarmt. 

Wens je meer informatie over jouw mogelijkheden van zonnepanelen, een warmtepomp(boiler), airco’s en dakwerken in combinatie met de Mijn Verbouwpremie? Via dit formulier reageren wij graag op al jouw vragen en bezorgen we je een vrijblijvende simulatie.

  Offerte Aanvraag

  Je ontvangt van ons een offerte op maat binnen twéé werkdagen !

  Veelgestelde vragen

  Mijn VerbouwPremie is een financiële tegemoetkoming van de Vlaamse overheid voor huiseigenaren die hun woning energiezuiniger willen maken. De premie is bedoeld voor verschillende renovatiewerken, waaronder het plaatsen van zonnepanelen, het installeren van een warmtepomp of boiler, en dakwerken/isolatie, om zo de energie-efficiëntie van woningen te verbeteren.

  De premie is beschikbaar voor eigenaar-bewoners, verhuurders en verenigingen van mede-eigenaren, afhankelijk van specifieke criteria zoals inkomen, eigendomstype en de aard van de geplande werken. Het is aan te raden om de officiële Mijn VerbouwPremie website te raadplegen of contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies.

  Mijn VerbouwPremie dekt een breed scala aan renovatie- en isolatiewerken. Dit omvat dakisolatie, buitenmuurisolatie, vloerisolatie, het plaatsen van hoogrendementsbeglazing, en de installatie van zonnepanelen, warmtepompen, en boilers.

  Het aanvragen van de premie kan eenvoudig online via de officiële website van Mijn VerbouwPremie. Je moet documentatie voorzien die jouw renovatieplannen en de kosten onderbouwt. Wij kunnen je helpen bij het verzamelen van de nodige documenten en het doorlopen van het aanvraagproces.

  De besparing hangt af van verschillende factoren, zoals het type renovatiewerk, de grootte van je woning, en je huidige energieverbruik. Over het algemeen kan de premie de kosten voor renovatie en het verbeteren van de energie-efficiëntie van je woning aanzienlijk verlagen.

  a, zonnepanelen blijven een slimme investering. Ze verminderen je afhankelijkheid van het net, verlagen je energierekening en dragen bij aan een duurzame toekomst. Bovendien kan Mijn VerbouwPremie andere aspecten van je zonne-energieproject ondersteunen, zoals dakisolatie.

  Ja, in sommige gevallen kan Mijn VerbouwPremie gecombineerd worden met andere lokale, provinciale of federale subsidies. Het is belangrijk om de specifieke voorwaarden van elke premie of subsidie te controleren om te zien of combinatie mogelijk is.