Welkom bij Energea Solutions

Jouw partner in zonne-energie

Zonnepanelen – Thuisbatterijen – Warmtepompboilers – Laadpalen – Airco’s – Dakwerken 

Zonnepanelen installateur Antwerpen

Kies voor Energea Solutions als installateur voor zonnepanelen en maak de stap naar een duurzamere toekomst. Door samen te werken met Energea, kan je bijdragen aan een betere planeet en tegelijkertijd besparen op jouw energiekosten. Maak je zonne-energiesysteem compleet met een thuisbatterij, laadpaal, warmtepompboiler en airco.

1 +
Geïnstalleerde Zonnepanelen

Voor residentiële en industriële installaties 

Wij zijn pioniers in de wereld van zonne-energie en hernieuwbare energie!

Wij stimuleren de transitie naar duurzamere, betrouwbaardere en betaalbare energiesystemen. Met onze innovatieve technologieën en zonnepanelen installateurs geven we groene-energie aan de samenleving, dat is ons doel!

Hoe kunnen we voldoen aan de groeiende vraag naar elektriciteit terwijl we ons klimaat beschermen en van de planeet een betere plek maken?

Ontdek wat jouw voordelen zijn met zonne-energie !

Omvormer zonnepanelen

Voor residentiële en industriële installaties 

Zonne-installatie Omvormer

De omvormer vormt het hart van elke zonnestroominstallatie. Dit apparaat zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom.

De werking van een omvormer is essentieel voor een zonnepanelen installatie. Alle zonne-energie die door de zonnepanelen wordt opgewekt, wordt door een omvormer geschikt gemaakt voor huishoudelijk gebruik of teruglevering aan de energiemaatschappij. De energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen is gelijkstroom, dit is niet geschikt voor gebruik voor elektrische apparaten. De omvormer zet de opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom, wat wel geschikt is voor gebruik voor elektrische apparaten, en levert dit via de meterkast vervolgens aan het stroomnet.

Thuisbatterij rendabel

Voor residentiële en industriële installaties 

Thuisbatterijen

Wat je zeker moet weten !

Benieuwd of een thuisbatterij rendabel is voor jouw situatie? Wij zoeken het voor je uit. Ontdek alle voordelenvan een thuisbatterij.

De kwaliteit van thuisbatterijen is de jongste jaren verbeterd en de kostprijs is fors gedaald. Ben jij van plan om zonnepanelen te plaatsen? Bespaar op plaatsingskosten en haal dubbel voordeel als je meteen combineert met een thuisbatterij ! 

Ontdek wat jouw voordelen zijn met een thuisbatterij !

Installateur laadpaal

Voor residentiële en industriële installaties 

Laadpalen

Rij je met een elektrische wagen? Dan is het thuis opladen van je wagen super handig. Twijfel je over een laadpaal bij je thuis? We vertellen je graag meer over !

Een thuislaadpaal is aangesloten op een eigen beschermde stroomkring aan het begin van je elektrische installatie. Doordat er geen kunstmatige stroombeperking nodig is, laadt de wagen aan een laadpaal een pak efficiënter op dan aan het stopcontact.

Wat een laadpaal thuis helemaal aantrekkelijk maakt, is de kostprijs van het opladen: je eigen stroom is immers een pak goedkoper dan van een openbare laadpaal. Heb je ook nog eens zonnepanelen op je dak? Dan laadt de energie van de zon je wagen zelfs kosteloos op. 

offerte dakwerken

Voor residentiële en industriële installaties 

Dakwerken

Duurzamere en lagere energiekosten dankzij een goede isolatie: De woning zal minder warmte verliezen dankzij een goede isolatie, wat betekent dat je minder zal moeten stoken en betalen. Met een dak dat goed geïsoleerd is, kan je tussen de 400 en 650 euro besparen per jaar.

  • Onze dakdekkers leggen daken in alle vormen. Platte daken, hellende daken, maar ook complexe dakconstructies met dakkapellen en gebogen vormen zijn perfect mogelijk. Ook qua dakbedekking zijn er haast geen beperkingen. We plaatsen zowel klassieke dakpannen, als leien, zinken daken, koper, roofing en hoogwaardige Resitrix EPDM.

Zonnepanelen Antwerpen

Wij zijn actief in regio Antwerpen & heel Vlaanderen!

Op zoek naar een betrouwbare en professionele zonnepanelen installateur in Antwerpen? Laat ons jou helpen bij het installeren van zonnepanelen en bespaar op jouw energierekening.

Kom je in aanmerking voor een maandelijkse afbetalingsplan ? Bel ons vandaag nog op !

Groene Energie: goed voor onze planeet!

Hernieuwbare Energie

Groene energie geproduceerd door zonnepanelen is niet alleen rendabel voor jou, maar ook voor de planeet. Door hun levenscyclus – van productie tot recyclage – vormen ze een hernieuwbare energiebron met een erg kleine impact op het milieu.

Eén ton zonnepanelen recycleren bespaart +/- 1,2 ton CO2 . Dat stemt overeen met de uitstoot van 350 kleine stadswagens. Zo is in Europa sinds 2010 bijna 6000 ton minder CO2uitgestoten door zonnepanelen te recycleren!

GREENENERGY
pointer-icon2
pointer-icon
pointer-icon
1 1 +
Counter

kg CO2 per jaar

De panelen wekken immers elektriciteit op zonder CO2-uitstoot. Wist je dat: Met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je 1.500 kilo CO2 per jaar. Gebaseerd op gemiddeld jaarlijks verbruik per gezin.

1 + %

Recycleerbaar

De recyclage van zonnepanelen werd enorm op punt gesteld. Zo kunnen de meeste zonnepanelen vandaag voor 95 tot 99% gerecycleerd worden!

Wij appreciëren jouw mening !
4.5/5

Contacteer Ons

Wens je een offerte voor zonnepanelen of heb je een vraag? Via het onderstaande formulier reageren wij graag op al jouw vragen, suggesties, aanvragen of vaststellingen.

    Neem contact met ons op

    Offerte ontvangen of zit je met een vraag? Via het onderstaande formulier reageren wij graag.

    Zonnepanelen plaatsen Antwerpen