Dakwerken

Bespaar optimaal door je dak te renoveren en zonnepanelen te plaatsen in één klap!

Je dak laten renoveren door Energea Solutions

Ontdek hoe wij bij Energea Solutions jouw woning kunnen transformeren en zorgen voor duurzamere en energiezuinigere huizen. Met onze hoogwaardige dakwerken zorgen we ervoor dat je minder warmte verliest en daardoor bespaart op stookkosten. Of je nu een plat dak, een hellend dak of zelfs een complexe dakconstructie met dakkapellen en gebogen vormen hebt, onze ervaren dakwerkers kunnen elk project aan. 

Wat betreft dakbedekking zijn er vrijwel geen beperkingen – van klassieke dakpannen tot leien, zinken daken, koper, roofing en hoogwaardige Resitrix EPDM, we bieden een breed scala aan opties

Met ons vakmanschap, kwaliteit en zorgvuldige afwerking zorgen wij ervoor dat jij niet alleen energiekosten bespaart, maar ook een goed gevoel krijgt bij het investeren in duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Ontdek hoe Energea Solutions jouw huis kan verbeteren!

Combineer dakwerken met de installatie van zonnepanelen!

Dakwerken in combinatie met zonnepanelen is de perfecte manier om jouw dak te renoveren en tegelijkertijd te investeren in duurzame energie. 

Bij Energea Solutions bieden we een alles-in-één oplossing voor dakrenovatie en zonnepanelen. Onze ervaren en gecertificeerde dakwerkers zorgen voor een sterk en waterdicht dak en onze installateurs plaatsen jouw zonnepanelen vakkundig en snel.

offerte dakwerken

Dakwerken & zonnepanelen combineren bij Energea Solutions levert je tal van voordelen op!

 1. Vakmanschap en kwaliteit doorheen het project
 2. Scherpe prijs door besparing op transportkosten en combinatiepakket
 3. Geen vertraging tussen uw dakwerken en de installatie van uw zonnepanelen
 4. Zekerheid op stevig gemonteerde zonnepanelen
 5. Goedkoper koelen en verwarmen én beter geisoleerd!

* Herstellingen & renovaties
* Nieuwe daken & totaalprojecten
* Combinatie met zonnepanelen

Meer informatie nodig, of op zoek naar een offerte op maat? Vul het formulier in en we nemen vrijblijvend contact op!

  Interesse in een offerte voor een dakrenovatie of herstelling? Al dan niet in combinatie met zonnepanelen? Benieuwd of het voor jou een besparing oplevert, en wel hoeveel? Neem vandaag nog contact op met ons voor informatie of een offerte op maat.

  Meer dan 2000 klanten gingen jou voor!

  Bij Energea Solutions kies je voor een klantendienst die altijd klaarstaat om jou te ondersteunen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw zonne-energiesysteem. 

  Onze gepassioneerde energie- en financiële adviseurs, samen met onze ervaren en gecertificeerde installateurs, werken samen om jou de beste service en maatwerk te bieden. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een naadloze ervaring, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Wij zijn er om jou te helpen bij elke stap van het proces, van advies tot installatie en verder.

  Jouw dak in topconditie? We zorgen ervoor!

  Op zoek naar een betrouwbare en professionele partner in Antwerpen en omstreken? Laat ons jou helpen bij het herstellen of renoveren van je dak!

  Kom je in aanmerking voor een maandelijks afbetalingsplan ? We zoeken het graag voor je uit!